Със заповед на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов от 31 август

...
Със заповед на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов от 31 август
Коментари Харесай

Полицията в Монтана е с нов директор

Със заповед на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов от 31 август за шеф на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Монтана е назначен старши комисар Пламен Томов, съобщиха от полицията.

Той бе публично показан пред управителния състав на дирекцията от заместник-министър Кирил Ценкин. Новият началник благодари на управлението на Министерство на вътрешните работи за гласуваното доверие, като съобщи, че ще работи за възстановяване на организацията на работа в полицейската дирекция и надграждане на постигнатите резултати.

Той благодари на предшественика си за добре свършената работа и изрази убеденост, че ще продължи да извършва с сътрудниците си служебните отговорности с отговорност и професионализъм.

Старши комисар Томов е роден през 1976 година в Лом. Завършил е висше обучение в Академия на МВР-София, компетентност “Противодействие на престъпността и запазване на публичния ред ”, има и магистърска степен по „ Право “ ЮЗУ-Благоевград.

Професионалната му кариера в Министерство на вътрешните работи стартира през 2001 година като разузнавач в бранш БОП при ОД на Министерство на вътрешните работи -Монтана. Заемал е още длъжностите шеф група, шеф бранш " Противодействие на престъпната престъпност " в полицейската дирекция и началник на Районно ръководство - АЕЦ-Козлодуй при ОД на МВР-Враца.

В продължение на две години (2019-2021) е изпълнявал длъжността директор на ОД на МВР-Монтана. През последните две години е работил в оперативна служба на ОД на Министерство на вътрешните работи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР